Byens nye gourmet

Astrum Grill & Raw Bar er byens nye gourmet.Her får du mat som er tuftet på lokale råvarer med blant annet smør fra Røros og sjøkreps fra Frøya. Det legges vekt på rene smaker på tallerken, og det hele voktes nøye av Daniel Franzén, kjøkkensjefen som kommer fra Michelinrestauranten Maaemo.

I tillegg til førsteklasses mat og har du fantastisk utsikt over byen, Brattøra og Trondheimsfjorden. Du kan sitte ned i små og store sittergupper før maten, eller ligge på en sofaseng ute på takterrassen. Restauranten ligger i toppetasjen til Clarion Hotel & Congress Trondheim.

 

Åpningstider
Mandag – torsdag: 18.00 – 00.00
Fredag: 18.00 – 01.30
Lørdag: 13.30 – 01.30
Søndag: 13.30 – 23.00

Kjøkkenet er åpent til kl 22 hver dag.