Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, med beliggenhet ved havna i Trondheim sentrum.

Vi ligger bare få meter fra havnekanten, og som nabo har vi to av Trondheims største attraksjoner: Pirbadet, Norges største badeanlegg, og Rockheim, det nasjonale opplevelsessenter for pop og rock. På Brattørkaia ved Pirterminalen og Tollboden bor du i gangavstand til Trondheim sentrum og med nydelig utsikt utover Trondheimsfjorden.

Hotellet har 400 rom, 18 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter, 300 parkeringsplasser og spennende matkonsepter. Dette er det ideelle stedet for møter, konferanser, seminarer og private arrangement i Trondheim. Hotellet  er en spektakulær opplevelse for besøkende, med sin innovative arkitektur og spennende interiør. Hotellet er bygget i energiklasse A.

Hotellet skal være et inspirerende sted å være, både for overnattingsgjester og for byens innbyggere. Vi har et variert program av konserter, foredrag og utstillinger. Få barer kan dessuten måle seg med vår skybar i toppetasjen med magisk utsikt over Munkholmen.

I hotellets 9. etasje finner du vår skybar og restauranten Astrum, med spennende matkonsepter og en takterrasse på hele 190 kvadratmeter. Her kan utsikten over sentrum og Trondheimsfjorden nytes av turister, trøndere og entusiastiske konferansedeltakere fra inn- og utland.

Vi tilbyr en rekke lokaler for leie til private arrangement som konfirmasjon, dåp, bryllup eller bursdagsfeiring. Astrum Grill & Raw Bar har spektakulær utsikt og er et unikt sted for å markere viktige merkedager på i Trondheim. Vi er fleksible og bistår med spennende smaker og lokaler tilpasset dine ønsker.