Dette skjer på Kaia

Se filmen om Powerhouse

Powerhouse Brattørkaia er Norges første nybygde energipositive kontorbygning, og vil over tid produsere mer energi enn det forbruker. Ta en titt på denne filmen for å lære mer om Powerhouse

SE FILMEN

Verdens mest energivennlige undervisningsbygg?

I 2018 vil 1500 studenter flytte inn i nytt bygg på Brattørkaia. Det er knyttet høye miljøvennlige ambisjoner for bygget, og målet for Brattørkaia 16 er å oppnå et «BREEAM Excellent»-sertifikat.

Klart for bygging av kanskje verdens råeste miljøbygg

Powerhouse Brattørkaia blir endelig realisert.

Ett av Trondheims viktigste knutepunkter

Å reise handler om mer enn å komme seg fra A til B. Det handler om opplevelsen reisen gir deg. Når du kommer i land på Brattørkaia møtes du av avslappende og inspirerende omgivelser.

Verdens søkelys på Brattørkaia

Er du på utkikk etter nye kontorlokaler? Nå trenger du ikke lete lenger. Verdens oppmerksomhet er rettet mot Trondheim, i forbindelse med byggingen av Powerhouse på Brattørkaia.

Yrende studentliv til Brattørkaia

I 2018 vil 1500 studenter trekke til Brattørkaia. Entra ASA og Handelshøyskolen BI har signert leiekontrakt om nytt og miljøvennlig campus i Trondheim.

 

Les mer

Ny festival

Rock på kaia

Er du interessert i musikk? Ta turen gjennom tidstunnelen på Rockheim, og lær alt om hvordan pop- og rock sjangeren har utviklet seg i Norge.

Energisk dukkert på Sjøbadet

Er du tøff nok til å starte badesesongen? Kjøl deg ned i lunsjen med et hopp fra stupetårnet på Sjøbadet.

Nyt utsikt, mat og drikke på toppen av kaia

Er du sliten etter jobb og ikke orker å tenke på å lage middag, eller kanskje du bare vil markere at våren er her. På Brattørkaia får du spennende matretter og en magisk utsikt over byen.

What does the fjord say?

Brattørkaia er full av spennende og interaktiv kunst. Lytt til lydene av fjorden, drøm deg bort med det flyvende teppet eller se kaia fra et nytt perspektiv.